На кого му трябва Виртуална разходка?

Виртуалната разходка (дигитално симулираната реалност) привлича вниманието на потенциални купувачи на имоти. Допринася съществено за по-голям брой хотелски резервации, довежда повече посетители към Вашия бизнес, привлича туристи към определени места и атракции. Вие бихте имали "по-динамично" преимущество над голяма част от Вашата конкуренция, която обикновено предлага статични снимки или видео, от които не се усеща в най-голяма степен самия контекст на мястото.

   Виртуална разходка на недвижими имоти

360° виртуална разходка е нов начин за един брокер да покаже недвижим имот в интернет. Потенциалните купувачи или наематели могат да се "помотаят" виртуално в къща или апартамент в интернет и да добият самото усещане, че те физически се намират "там" и разглеждат определения обект. Това е алтернативен начин за Вас и Вашите клиенти да спестите време, пари и разочарование. Също така можем да проектираме динамична карта и план на имота.

   Виртуална разходка в хотел

Накарайте новите клиент да пожелаят да направят резервация във Ваш хотел или вила само като "пообиколят" във виртуалната панорама. Обичайно хората, които търсят хотелска стая, биха желали да погледнат различни стаи, гледката от терасата, удобствата, които се предлагат и искат да добият усещането какво е да си на самото място. Нека се "пошляят" във Вашата 360° виртуална разходка на хотелска - през паркинга, лобито, рецепцията, бюфета, из стаите, магазина за сувенири, СПА центъра, басейна, плажа, баровете или нещо друго, което би ги накарало да изберат именно Вашия хотел.

   Виртуална разходка в ресторант

Увеличете Вашите резервации като позволите на новите клиенти да се "помотаят" виртуално във Вашия ресторант и да почувстват духа му още пред компютъра. Едно 360° панорамно кръстосване в ресторанта Ви е в състояние да покаже на потенциалните посетители къде да паркират, много детайли от интериора, обстановката, маси, гледка и др. Не представлява трудност да добавим звукови ефекти или мелодия за допълнителен ефект.

   Виртуална разходка в бизнес среда

Открийте Вашия магазин, спортна зала, фризьорки салон или офис към Ваши нови потенциални потребители на услуги и купувачи. Това би накарало хората сами да пожелаят да Ви посетят на място. Можем да проектираме карта и да добавим звук за усилване на ефекта.

   Виртуален спомен на събитие

Без значение какво точно е събитието - рожден ден на дете, сватба, тимбилдинг игра - ние можем да сътворим спомен, който да говори повече от сто снимки и видео клипове.

Този уеб сайт използва малък брой "бисквитки" за улесение на Вашето сърфиране. За повече информация, моля погледнете нашата Политика за поверителност. Ако приемате нашите "бисквитки", натиснете Съгласен съм